אוכל
צילום׃ none

קנאפה תרד

מאפה קדאיף עם גבינות ותרד.

time4kuskus | מתכוני גולשים | פורסם 26/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם שיערות קדאיף

100 גרם חמאה

רבע גליל פרומעז

200 גרם ריקוטה

2 בצלים

סלסילת פטריות

חצי קילו לי תרד צעירים ושטופים

מלח ופלפל.

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומטגנים במעט חמאה עד לשקיפות. פורסים את הפטריות ומוסיפים לבצל. קוצצים את עלי התרד ומוסיפים למחבת, מטגנים יחד הכל עד שעלי התרד מבושלים דיים. מתבלים במלחפלפל.

מניחים בצד להצטננות.

במחבת שטוחה ממיסים 25 גרם חמאה ומסדרים עליה בצורה אחידה חצי מכמות שיערות הקדאיף. ומטגנים עד להשחמה. מערבבים את הריקוטה עם הגבינת עיזים ומסדרים על השיערות קדאיף, כמשאירים 2 ס"מ שוליים. מעל הגבינה מפזרים את תערובת התרד והפטריות, ומעליה שוב שכבה של גבינה. מעל השכבה הזו מסדרים את שיערות הקדאיף שנותרו וסוגרים בקצוות. בעזרת צלחת הופכים את הקנאפה, ממיסים שוב 25 גרם חמאה במחבת ומחזירים את הכנאפה למחבת, הפעם על הצד השני.

כשהקנאפה מוכן, מפזרים מעל קשיו קלוי וקצוץ.