אוכל
צילום׃ getty images

טאבולה מגרגרי חיטה מלאים

עם דבש, לימון ועשבי תיבול

פיליס גלזר | mako | פורסם 26/05/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

½ 1 כוסות גרגרי חיטה מלאה
1 כוס מכל אחד, קצוץ דק: פטרוזיליה, נענע, בזיליקום, שמיר, כוסברה
½ כוס בצל ירוק קצוץ דק
מיץ מלימון וחצי
1/2 כוס שמן זית
¼ כוס דבש

אופן ההכנה:

1 מבשלים את החיטה כשהיא מכוסה מים עד לריכוך (כשעה-שעתיים). מסננים ושוטפים במים קרים. מסננים שוב היטב. 2. מערבבים שמן זית, דבש, ומיץ לימון ויוצקים על החיטה. בוחשים פנימה את עשבי התיבול, בצל ירוק ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מגישים מיד.