אוכל
צילום׃ Gabor Izso, Istock

בלינצ'ס במילוי גבינה ופסיפלורה

הקינוח ההונגרי המפורסם במילוי גבינתי מתוק

צ'רלי פדידה | מסעדת אוליב ליף | פורסם 20/05/10 
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

1 כוס קמח

1 כף סוכר

כוס וחצי חלב

2 ביצים מס' 2

כפית שמן תירס

למילוי

500 גרם גבינה לבנה

4 כפות סוכר

כף קורנפלור

3 כפות מיץ פסיפלורה עם הזירעונים

אופן ההכנה:

1 טורפים יחד את כל מרכיבי הבלילה במטרפה עד לקבלת בלילה הומוגנית. מעבירים דרך מסננת דקה.

2 מחממים מחבת טפלון קטנה ויוצקים שכבה דקה שתכסה את כל פני המחבת. לאחר דקה מוציאים מהמחבת ומעבירים לצינון על גבי מגבת. (בד"כ הקרפ הראשון אינו יוצא טוב לא להיבהל).

3 מטגנים את כל הבלינצ'סים בשיטה זו ומניחים בצד.

4 להכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי מלבד הקורנפלור, ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור בהדרגתיות כדי למנוע גושים.

5 מניחים את הבלינצ'ס על שלוחן ובמרכזו כף גבינת פסיפלורה. מתחילים לקפל את הבלינצ'ס, קיפול מעטפה, ומהדקים מעט כדי שלא יתפרק במהלך הטיגון.

6 מטגנים את הבלינצ'ס במחבת טפלון עם כפית חמאה עד להזהבה ופריכות כ- 2 דקות בכל צד על להבה בינונית.

7 מגישים עם תותים ומנגו חתוכים לקוביות קטנות, פסיפלורה ומיץ תפוזים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 >> לכל המתכונים לשבועות