צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
צלעות טלה במרינדת שווארמה
נשמע מוזר? חברים, מדובר במרינדה כיפית, מפוצצת בטעמים, שמחמיאה לבשר ומעשירה אותו. ועוד לא התחלנו לדבר על ההכנה הסופר-פשוטה: מערבבים, מחכים, כמה דקות על המנגל וזהו. טיפ שלנו - תאכלו מהר לפני שיגמרו הכל
קובי קטני | מסעדת כינור בכיכר
| פורסם 27/04/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2-3 קילו צלעות טלה
למרינדה:
חופן זרעי כמון
חופן זרעי כוסברה
חופן זרעי חרדל לבן
חופן זרעי חרדל שחור
4 שיני שום קצוצות
עלים מ-2 גבעולי רוזמרין, קצוצים
עלים מ-2 גבעולי תימין, קצוצים
2 כפות עמבה
כף דבש
2 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור שלם
3 עלי דפנה
מקל קינמון אחד
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים על הצלעות. מכסים ומעבירים למקרר למשך לילה.
2 מוציאים את מקל הקינמון וצולים על הגריל כ-4 דקות מכל צד.
*טיפ לקנייה: בקשו מהקצב צלעות קדמיות – הן קרובות יותר לאזור הכתף ונחשבות רכות ועסיסיות יותר.