צילום׃ עמרי אנדרס צורף
לביבות תפוחי אדמה
מתכון פשוט ללביבות מעולות - לא צריך לחכות לחנוכה
| מגדלי חבל הבשור
| פורסם 29/03/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (10 מנות):
6 תפוחי אדמה
2 בצל
2 שיני שום
2 ביצים
5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1 טוחנים את תפוחי האדמה, הבצל והשום במטחנת בשר. אם אין אז מגרדים על מגרדת דקה.
2 מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים.
3 מתבלים במלח ופלפל.
4 שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ ומטגנים עד לקבלת צבע שחום.
5 מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.