אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

לביבות תפוחי אדמה

מתכון פשוט ללביבות מעולות - לא צריך לחכות לחנוכה

| מגדלי חבל הבשור | פורסם 29/03/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

6 תפוחי אדמה
2 בצל
2 שיני שום
2 ביצים
5 כפות קמח (אפשר גם קמח מצה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 טוחנים את תפוחי האדמה, הבצל והשום במטחנת בשר. אם אין אז מגרדים על מגרדת דקה.

2 מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים עד שאין יותר גושים.

3 מתבלים במלח ופלפל.

4 שמים שמן במחבת בגובה של כ-1 ס"מ ומטגנים עד לקבלת צבע שחום.

5 מומלץ לאכול עם שמנת חמוצה.