אוכל
צילום׃ טליה הדר , אשת סטייל

תפוחי אדמה מדורה

גם בעיר שלכם הכריזו השנה על ל"ג בעומר ללא מדורות? אנחנו יודעים, איכות הסביבה חשובה יותר מהמרשמלו והתפודים שלנו, אבל חדוות החג, מה יהיה עליה? הפתרון: תפוחי אדמה מדורה לפי כל הכללים, אצלכם בתנור הביתי

טליה הדר | אשת סטייל | פורסם 27/04/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

תפוחי אדמה בינוניים בגודלם

מלח, להגשה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום המקסימלי (250-275 מעלות), לא טורבו.

2 שוטפים היטב את תפוחי האדמה, ומייבשים.

3 מניחים את תפוחי האדמה (על קליפתם) על רשת התנור, ללא תבנית. הרשת צריכה להיות ממוקמת באמצע התנור.

4 צולים שעה - בלי לפתוח את דלת התנור!

5 מגישים עם מלח וכפית.

למתכון המלא בבלוג אשת סטייל

** אותה השיטה עובדת מצוין גם עם בטטות. במקרה זה 40 דקות יספיקו.