צילום׃ ene, Istock
קשיו בפפריקה מעושנת ולימון
לכבוד המונדיאל קבלו מתכון לפיצוחים בסטייל
ערן זינו | ביסטרו 99
| פורסם 10/06/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
500 גרם קשיו לא קלוי
1 כף פפריקה מעושנת
2 כפות מיץ לימון
1 כף שטוחה מלח דק
1 כף סוכר
4 כפות מים
3 כפות שמן זית
רבע כפית פפריקה חריפה (אפשר לוותר אם לא רוצים חריף)
רבע כפית כמון טחון
רבע כפית כוסברה טחונה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שאגוזי הקשיו עטופים היטב בתבלינים, משטחים בתבנית אפייה (על נייר אפייה) ואופים ב-140 מעלות במשך שעה עד שעה ורבע.
2 מקפידים לערבב כל 20 דקות כדי לקבל קלייה אחידה.