אוכל
צילום׃ mako

מג'דרה של קינואה בעדשים ועשבי תיבול

תוספת צמחונית שכולה חגיגה של צבעים וטעמים

רובי פורטנוי | קייטרינג פרי הארץ | פורסם 26/05/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

150 גרם קינואה אדומה
150 גרם קינואה שחורה
100 גרם קינואה לבנה
200 גרם עדשים ירוקים קטנים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 כפית שום כתוש
1 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס נענע קצוצה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית אבקת קארי
חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 בסיר עם מים רותחים מבשלים את הקינואה (כמו פסטה) לרמה של אל דנטה ומסננים. 2. מבשלים את העדשים במים ומלח שיהיו רכים אך לא מפורקים ומסננים. 3. מאדים בשמן זית את הבצל והשום עד שקיפות, מוסיפים את עשבי התיבול ומאדים. 

4 מוסיפים את העדשים ואת אבקת הקארי ומערבבים היטב עם עשבי התיבול. 

5 מוסיפים את הקינואה, מלח ופלפל.

6 מעבירים לתבנית אפייה ואופים בתנור בחום בינוני בין 15-20 דקות.