אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

קציצות פתיתים ופסטו

קציצה צמחונית, קלה להכנה, טעימה ומזינה

ברק חורש | יופי של יום | פורסם 30/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.4 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 וחצי כוסות פתיתים – מוכנים לאכילה (לאחר בישול)
2 ביצים
3 כפות קמח
2 כפות פירורי לחם
2 וחצי כפות פסטו בזיליקום
1 כף שבבי שקדים (אם יש ילדים קטנים לא להוסיף את השקדים)
מלח, מעט אגוז מוסקט, סומק
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב בקערה את כל החומרים.

2 מחממים מחבת עם שמן.

3 יוצרים "קציצות" שטוחות מהתערובת בעזרת הידיים.

4 מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מקבלות צבע זהוב.

5 מוציאים את הקציצות לנייר מגבת ומגישים אותן חמות.