אוכל
צילום׃ mako אוכל

הפתעת העונה

המנה מכילה שלושה ביסים שכל אחד מפתיע בטעם מענג. שני כדורים מטוגנים אחד במרקם קריספי, אחד במרקם רך וכדור אפוי במרקם קריספי.

SHLOMITADI | מתכוני גולשים | פורסם 24/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פטריית פורטבלו

תפוחי אדמה

כדורי מוצרלה

פירורי לחם

ביצה

גמבה

עגבניה

בצל

שערות קדאיף

חומץ

מלח

פלפל שחור

שמן זית

מוצרלה קשה

חמאה

גבינה צהובה

שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

מרתיחים תפו"א לפירה ומסננים. מוסיפים קוביית חמאה, מלח, מעט פלפל שחור ומערבבים לפירה רך וקרמי.

על כף יד רטובה פותחים עיגול של פירה ומניחים בתוכו כדור מוצרלה בינוני עטוף וקוביה של גבינה צהובה, סוגרים (כמו קובה), טובלים בפירורי לחם ובביצה (שתי יחידות לכל סועד- אחד עם ביצה בחוץ ואחד עם פירורי לחם בחוץ) ומטגנים בשמן עמוק.

מנקים פטריית פורטבלו ומכניסים ל 3 דקות בתנור עם מעט שמן זית. לטחון גס בצל, גמבה קלויה ועגבניה לטבל במלח, מעט שמן זית וחומץ לגרר פנימה מעט מוצרלה קשה, למלא את הפטרייה. להמיס מעט חמאה ולעסות אטריות קדאיף- לעטוף את הפטרייה הממולאת בקדאיף ולאפות כ 5 דקות בחום 18.