אוכל
צילום׃ הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזה

לביבות קוטג' פשוטות וטעימות שכיף לאכול בשבועות, לפני, אחרי ותוך כדי. אפשר להכין אותן מתוקות ואפשר לא, העיקר לזלול כשהן עוד חמות

הודליה כצמן | BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים | פורסם 03/05/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 88 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

כוס וחצי קמח

חצי כפית אבקת אפייה

קורט מלח

2 ביצים

3 כפות סוכר

כפית תמצית וניל

2 גביעי קוטג' (500 גרם)

שלושת רבעי כוס צימוקים (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח), ומניחים בצד.

2 טוחנים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, הווניל והקוטג'.

3 מאחדים את התערובת היבשה עם הרטובה ומוסיפים את הצימוקים (רק אם רוצים). מערבבים לבצק אחיד בעזרת כף עץ ומניחים בצד ל-10 דקות.

4 משמנים ומחממים מחבת, וכשהיא חמה יוצקים כפות מהבלילה (בערך כף לכל סירניק).

5 מטגנים על אש נמוכה-בינונית דקה-שתיים, עד שנוצרת שכבת קרום דקה והקצוות משחימים. הופכים ומטגנים דקה נוספת.

6 עורמים את הסירניקי אחד על השני בצלחת, מגישים חם וזוללים.

למתכון המקורי ב-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

סירניקי לביבות קוטג' של סבתא ליזה (צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים)
הכי כיף בערימה|צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

הזכרנו לכם פנקייק? בהחלט יש בזה משהו.