צילום׃ יחסי ציבור
לביבות
אם כבר חוגגים את נס פך השמן למה לא לעשות זאת עם לביבות חמות, רכות ומשובחות?
| יריד האוכל של דיזנגוף סנטר
| פורסם 10/11/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (10 מנות):
שתי יחידות בטטה / תפו"א בגודל בינוני
בצל אחד בינוני
ביצה
ארבע כפות קמח
מלח ופלפל שחור
חצי בקבוק שמן לטיגון (עדיף קנולה)
אופן ההכנה:
1 מגרדים בפומפייה גסה את הבטטה או תפוח האדמה והבצל ומניחים במסננת להגרת הנוזלים כחמש עד עשר דקות.
2 מערבבים לתערובת אחידה ונותנים לה לנוח כחמש דקות. מוספים קמח, ביצה ומלח ופלפל לפי הטעם.
3 מחממים את השמן במחבת עמוקה.
4 מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים, מוציאים היישר אל הנייר הסופג, מחכים שיתקרר קצת ומגישים.
5 מומלץ להגיש לצד יוגורט או שמנת חמוצה.