אוכל

ופל תפוח אדמה

אם יש לכם מכונת ופל בבית, הנה טרנד שממש שווה ליפול בו: ופל מלוח - ופל תפוח אדמה. הוא קראנצ'י מבחוץ, נימוח מבפנים ועם קצת תוספות יש לכם נשנוש מושלם. זה הזמן לבשל כמה תפודים ולהתכונן למעוך אותם טוב טוב

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 03/03/25 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 תפוחי אדמה (יחסית קטנים)

מעט חמאה

50-100 גרם גבינה צהובה מגוררת

שמנת חמוצה

עירית קצוצה

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1 מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עד לריכוך מלא (בערך חצי שעה).

2 מברישים מעט חמאה או שמן על תחתית הטוסטר ומניחים את תפוחי האדמה בשלמותם על כל אחד משקעי תבנית הטוסטר, ומועכים את תפוחי האדמה בעזרת סגירת המכסה עד להזהבה.

3 מוציאים כל ופל לצלחת ומרכיבים את הביס המושלם: גבינה צהובה, שמנת, עירית, מלח ופלפל שחור.

ופל תפוח אדמה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
ופל תפוח אדמה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!