ופל תפוח אדמה
אם יש לכם מכונת ופל בבית, הנה טרנד שממש שווה ליפול בו: ופל מלוח - ופל תפוח אדמה. הוא קראנצ'י מבחוץ, נימוח מבפנים ועם קצת תוספות יש לכם נשנוש מושלם. זה הזמן לבשל כמה תפודים ולהתכונן למעוך אותם טוב טוב
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 03/03/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהארבעים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 תפוחי אדמה (יחסית קטנים)
מעט חמאה
50-100 גרם גבינה צהובה מגוררת
שמנת חמוצה
עירית קצוצה
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1 מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם עד לריכוך מלא (בערך חצי שעה).
2 מברישים מעט חמאה או שמן על תחתית הטוסטר ומניחים את תפוחי האדמה בשלמותם על כל אחד משקעי תבנית הטוסטר, ומועכים את תפוחי האדמה בעזרת סגירת המכסה עד להזהבה.
3 מוציאים כל ופל לצלחת ומרכיבים את הביס המושלם: גבינה צהובה, שמנת, עירית, מלח ופלפל שחור.

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!