אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

ברוסקטה חצילים ויוגורט

מתכון פשוט, מהיר ופריך

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 15/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 פרוסות לחם
1 חציל
1 עגבנייה
4 כפות יוגורט טבעי 3%
2 כפות שמן קנולה
מעט שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:

1 מזלפים מעט שמן זית על כל פרוסה, בוזקים מלח גס וקולים בתנור/טוסטר שחומם ל-180 מעלות למשך כחמש דקות עד שהלחם מזהיב. 2. בינתיים, פורסים את החציל לפרוסות בעובי חצי ס"מ וחוצים כל פרוסה. מטגנים בשמן עד שהחציל מתרכך ומשחיר. 3. מוציאים את פרוסות החציל לצלחת עם נייר סופג וחותכים את העגבניות לפרוסות. 4. מרכיבים את המנה: מסדרים 3-4 פרוסות חצילים על כל פרוסת לחם קלוי, מניחים כמה פרוסות עגבנייה על החצילים ובוזקים 2 כפות יוגורט על כל פרוסת לחם. מגישים מיד.