אוכל
תמונת AVI׃ mako

עלה מנגולד ממולא בסלט בשר על מצע סלסה

עלי מנגולד ממולאים בקוביות בשר בקר מוקפצות עם ירקות, רכז רימונים ועשבי תיבול. ואם כל זה לא מספיק - קחו סלסה קלילה להכנה שמגישים ליד

אתי לוי | מאסטר שף | פורסם 10/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

בצל

מעט שמן זית

200 גרם בשר בקר

גמבה

פלפל אדום חריף

כוסברה

נענע

בזיליקום

כף רכז רימונים

מלח

פלפל שחור

2 עלי מנגולד

20 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד שהוא הופך שקוף.

2 קוצצים את הבשר לקוביות קטנטנות ומקפיצים עם הבצל. מוסיפים גמבה חתוכה לריבועים קטנים, פלפל חריף חתוך לרצועות דקות, כוסברה קצוצה, נענע, ובזיליקום. מתבלים ברכז רימונים, מלח ופלפל שחור. מבשלים את הבשר עד שהוא מתרכך.

3 חולטים את עלי המנגולד במים רותחים עם מלח למשך מספר שניות. פורסים את העלים החלוטים על משטח העבודה, מסירים את החלק הלבן, מניחים 2 כפות של מלית הבשר במרכז העלה ומגלגלים.

4 להכנת הסלסה: חולטים את העגבניות במים רותחים, מסירים את הקליפה ומרסקים אותן בבלנדר יחד עם חופן נענע, חופן כוסברה ומלח. מוזגים את הסלסה לצלחת ומניחים מעל את הממולאים.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!