אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

קיש ירקות

במקום עוד פשטידת ירקות בנאלית, שדרגו את המנה עם בצק פריך, ברוקולי, גזר וגבינת עזים בחצי שעה עבודה

נועם טור | מאסטר שף VIP | פורסם 16/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

לבצק הפריך:

225 גרם חמאה

350 גרם קמח

200 גרם קמח תירס

10 גרם מלח

קורט צ'ילי יבש

קורט כמון

למלית:

שמנת מתוקה

3 ביצים

גבינת פרומעז

גזר חתוך לטבעות

בצל חתוך לפרוסות

פרחי ברוקולי

אופן ההכנה:

1 קוצצים את החמאה הקרה לקוביות קטנות. מעבדים במעבד מזון את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים ומעבירים למקפיא לצינון מהיר. 

2 המלית: בקערה טורפים יחד את השמנת המתוקה, הביצים, מוסיפים את גבינת העזים, הגזר והבצל. 

3 מרדדים את הבצק לתבנית פאי, יוצקים את המלית לתוך הבצק ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180, עד שהמאפה מתייצב ומזהיב. 

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

 

>> קיש ירקות וגבינות
>> קיש גבינות ואנטיפסטי