אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לביבות פסטו וזיתים

לביבות ירוקות וטעימות עם זיתי קלמטה ורוטב פסטו. קל להכין פשוט לטרוף

מירי ארזי | מתוקה | פורסם 13/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

2 תפוחי אדמה גדולים

2 כפות קמח

5 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

1 בצל בינוני

1 כוס זיתי קלמטה

75 גרם רוטב פסטו

1 כוס שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1 מגרדים בפומפייה את התפו"א ,קוצצים את הבצל לרצועות דקות, מגלענים את הזיתים קוצצים, מכניסים הכול לקערה ומערבבים.

2 מכינים כדורי לביבות מהתערובת ומטגנים במחבת עם שמן בגובה של כ-1 סנטימטר כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג.

* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!