אוכל
צילום׃ mako אוכל

בורגול עם ירקות

יום אחד התחלתי לבשל בורגול ולראות מה יצא ממנו אז אלתרתי תבשיל וזה יצא מאד טעים

margalit035 | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס בורגול

שתי כפות שמן

שני בצלים קטנים

גמבה אדומה

עגבניה

כוס שעועית ירוקה

כפית כורכום

כפית וחצי מלח

כפית פפריקה אדומה

מים לפי הצורך

אופן ההכנה:

להשרות את הבורגול כעשר דקות אחר כך לסנן

לטגן את הבצל עד השחמה לשפוך את הבורגול פנימה להוסיף כפית מלח ולכסות עם מים עד הרתחה

להנמיך את האש עד שמתרכך

לקחת סיר רחב לטגן בצל לחתוך את הגמבה לחתיכות קטנות את העגבניה לחתיכות קטנות ולהוסיף לבצל כשמשחים

כשהכל מתרכך להוסיף את השעועית ירוקה הכורכום מלח פפריקה ולהוסיף מים לפי הצורך

לבשל על אש קטנה עד שכמעט כל המים ניספגים

לכבות להגיש מהבורגול וליד את השעועית

בתאבון והצלחה