אוכל
צילום׃ Eric Naud, Istock

קינואה עם רוזמרין, אגוזים ואפונה

הטרנד הבריאותי בארומה נפלאה

| טבע הריפוי | פורסם 28/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

 כוס ורבע קינואה
1 פלפל אדום קצוץ
1 כף שמן קנולה
1 בצל קטן קצוץ
2 וחצי כוסות מים
1 כפית רוטב סויה
1 כפית רוזמרין טרי או חצי כפית יבש
1 כוס אפונה טריה או קפואה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הקינואה, מערבבים ומטגנים במשך מספר דקות.2. מוסיפים את הפלפל וממשיכים לטגן מספר דקות.3. מוסיפים המים, רוטב הסויה והרוזמרין. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 15 דקות.4. בזמן שהקינואה מתבשלת, קולים את אגוזי המלך מספר דקות בתנור חם.5. כשהקינואה מוכנה מוסיפים לסיר את האגוזים והאפונה. מערבבים, מכסים ומשהים את הסיר למשך 10 דקות. מגישים.