צילום׃ בועז לביא, ifeel
סלט תפוחי אדמה במיני פיתה
נשנוש קטן ומשביע עם טוויסט, מעולה כחטיף, מתאבן או מנה לדרך
ליאורה קרן | ifeel
| פורסם 09/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
6 מיני פיתות
לסלט:
3 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים עד ריכוך, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות קטנות
2 מלפפונים ירוקים, חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס זיתים שחורים, מגולענים ופרוסים
1/4 כוס רצועות פלפל אדום כבוש
1/4 כפית גרגירי חרדל
מלח, פלפל שחור
לרוטב:
1/4 כוס שמן קנולה
2 כפות חומץ
1 כף חומץ בלסמי
1/2 שן שום, כתושה
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
3 ענפי שמיר, קצוצים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט.
2 מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב למעט השמיר. יוצקים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את השמיר הקצוץ ומערבבים בעדינות.
3 ממלאים כל מיני-פיתה בסלט ואוכלים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!