אוכל
צילום׃ בועז לביא, ifeel

סלט תפוחי אדמה במיני פיתה

נשנוש קטן ומשביע עם טוויסט, מעולה כחטיף, מתאבן או מנה לדרך

ליאורה קרן | ifeel | פורסם 09/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 מיני פיתות

לסלט:

3 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים עד ריכוך, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות

2 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות קטנות

2 מלפפונים ירוקים, חתוכים לקוביות קטנות

1/2 כוס זיתים שחורים, מגולענים ופרוסים

1/4 כוס רצועות פלפל אדום כבוש

1/4 כפית גרגירי חרדל

מלח, פלפל שחור

לרוטב:

1/4 כוס שמן קנולה

2 כפות חומץ

1 כף חומץ בלסמי

1/2 שן שום, כתושה

1/2 כפית סוכר

1/4 כפית מלח

3 ענפי שמיר, קצוצים

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט.

2 מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב למעט השמיר. יוצקים את הרוטב על הסלט, מוסיפים את השמיר הקצוץ ומערבבים בעדינות.

3 ממלאים כל מיני-פיתה בסלט ואוכלים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!