צילום׃ jupiter images
כריך גאודה מעושנת עם אגוזים
סנדביץ' גורמה ב-10 דקות
רונית פנסו | גלובס
| פורסם 16/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 פרוסות לחם שיפון כהה
8 כפיות ממרח תפוחים, ריבת פובידל או צ'אטני מנגו
200 גרם גבינת גאודה מעושנת פרוסה דק מאוד
2 תפוחי עץ חמצמצים מקולפים ופרוסים דק
חופן אגוזי מלך קצוצים
8 עלי אנדיב או עלי חסה ערבית קטנים ממרכז החסה
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מניחים את פרוסות הלחם על משטח עבודה. מורחים כל פרוסה בכפית מממרח התפוחים, הריבה או הצ'אטני. 2. מניחים מעל 4 פרוסות הלחם את פרוסות הגבינה, ומעליהן את התפוחים. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור וזורים מעל את האגוזים. 3. מניחים מעל את עלי האנדיב או החסה, סוגרים בפרוסות הלחם הנותרות. חוצים לשניים ומגישים.