אוכל
תמונת AVI׃ mako

שערות קדאיף וכדורי פירה במילוי כבדים, פטריות, חצילים ובצל

רולים של שערות קדאיף וכיסוני תפוח אדמה, שניהם במילוי טעים של כבד, פטריות חצילים ובצל

ויקי ג'אן | מאסטר שף | פורסם 08/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 קילו כבדים

2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

2 בצלים, קצוצים

חבילת פטריות שמפיניון, קצוצות

חבילת פטריות פורטבלו, קצוצות

3 חצילים, חתוכים לקוביות

חופן צנוברים

שערות קדאיף

שמן זית

קמח

ביצה

פירורי לחם

מלח ופלפל שחור

כמון לתיבול

אופן ההכנה:

1 שמים את הכבדים לצלייה בתנור ל-7 דקות.

2 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, עד שהם רכים.

3 מטגנים בצל קצוץ. כשהוא מזהיב מוסיפים פטריות קצוצות וקוביות חצילים לתערובת.

4 מוציאים את הכבדים מהתנור וקוצצים אותם גס. מוסיפים גם אותם למחבת ומתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כמון.

5 מוציאים תפוחי האדמה מהסיר, מועכים למחית פירה ומוסיפים חלק לתערובת. את החלק השני שומרים בצד להמשך.

6 קולים את הצנוברים במחבת ומוסיפים גם אותם לתערובת.

7 לשערות הקדאיף: לוקחים חופן שערות קדאיף, מזלפים מעל שמן זית ומערבבים היטב. פורסים את השערות בצפיפות על משטח העבודה. מניחים מהמילוי בקצה הקרוב אלינו ומגלגלים לרול. מזלפים שמן זית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-7-10 דקות.

8 לכדורי פירה: יוצרים כדורים מהפירה ששמרנו בצד. משטחים כל כדור לעיגול. מניחים במרכז הכדור כפית-שתיים מהתערובת ומגלגלים לכדור. טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני התכנית