אוכל
תמונת AVI׃ mako

רושטי

אין פה יותר מידי התעסקות. קוצצים, מטגנים, הופכים ויש לכם מנה קריספית מעולה

שלומי שאול | מאסטר שף | פורסם 07/08/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 תפוחי אדמה מגורדים

חופן פטריות מעורבות

1בצל קצוץ

1 שן שום

גבעול תימין

40 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

1 מטגנים בצל עם 20 גרם חמאה עד שנהיה שקוף.

2 מוסיפים את השום ופיטריות הקצוצות (ללא "הרגליים"), מטגנים מעט עד לריכוך ומוסיפים עלי תימין מלח ופלפל. מערבבים ביחד ומניחים בצד.

3 ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים מחצית מכמות תפוחי האדמה ומשטחים.

4 מניחים מעל את תערובת הפטריות ומכסים בשארית תפוח האדמה.

5 מבשלים על אש בינונית עד השחמת התחתית.

6 הופכים בזהירות ומטגנים עשר דקות נוספות. מגישים חם ומיד.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה 167 קלוריות
חלבונים 3 גרם
פחמימות 21 גרם
שומנים 8 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה