אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סביח מופחת קלוריות

מי אמר שסביח חייב להיות משמין? בלי טיגונים, בלי שמנונים - סביח פשוט וטעים, בלי לחרוג מהדיאטה

נטע בירן | mako אוכל | פורסם 14/09/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 56 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חציל

כף שמן זית

2 ביצים קשות

בצל

עגבנייה

2 כפות טחינה גדושות

פיתה

מעט פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1 חותכים את החציל לפרוסות, מושחים במעט שמן זית ומסדרים על נייר אפייה. אופים בגריל עליון עד שהחצילים משחימים, הופכים ומביאים להשחמה גם מהצד השני.

2 פורסים את הביצים הקשות, הבצל והעגבנייה.

3 מסדרים בכל חצי פיתה שכבות של חציל, עגבנייה וביצה, וזולפים טחינה.

4 מפזרים מעט פטרוזיליה, וזוללים בכיף.

* נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!