צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
סביח מופחת קלוריות
מי אמר שסביח חייב להיות משמין? בלי טיגונים, בלי שמנונים - סביח פשוט וטעים, בלי לחרוג מהדיאטה
נטע בירן | mako אוכל
| פורסם 14/09/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
חציל
כף שמן זית
2 ביצים קשות
בצל
עגבנייה
2 כפות טחינה גדושות
פיתה
מעט פטרוזיליה
אופן ההכנה:
1 חותכים את החציל לפרוסות, מושחים במעט שמן זית ומסדרים על נייר אפייה. אופים בגריל עליון עד שהחצילים משחימים, הופכים ומביאים להשחמה גם מהצד השני.
2 פורסים את הביצים הקשות, הבצל והעגבנייה.
3 מסדרים בכל חצי פיתה שכבות של חציל, עגבנייה וביצה, וזולפים טחינה.
4 מפזרים מעט פטרוזיליה, וזוללים בכיף.
* נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!