צילום׃ istockphoto
כריך בלקני קלאסי
אספו על משטח העבודה שלכם שתי פרוסות לחם, פסטו, מיונז, בולגרית, פלפלים קלויים, קישואים ועגבניות שרי – והכינו בקלות את הסנדוויץ' הטיפוסי והכל-כך מעולה הזה
שף גילי חיים | הלמנס
| פורסם 26/01/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 פרוסות לחם דגנים או לחמנייה
20 גרם ממרח פסטו
20 גרם מיונז
80 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
40 גרם פלפל אדום קלוי
30 גרם זוקיני/קישוא קלוי
30 גרם עגבניות שרי פרוסות
15 גרם עלי ארוגולה
אופן ההכנה:
1 מורחים פרוסה אחת של הלחם בפסטו ואת השנייה במיונז.
2 מניחים את פרוסות הגבינה, ומסדרים מעליהן את רצועות הפלפל הקלוי, הזוקיני, עגבניות השרי ועלי הארוגולה.
3 מכסים ומגישים.