אוכל
צילום׃ יפית בשבקין, mako אוכל

פשטידת ירקות

פשטידה פשוטה עם ירקות ומעט פרמזן, קראנצ'ית ומפנקת אבל קלילה להכנה

רוני מנדלמן | mako אוכל | פורסם 17/12/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס

4 קישואים בינוניים, שטופים ומגוררים גס

1/2 קילו תרד טרי, חתוך לרצועות דקות וחלוט קלות

2 ביצים, טרופות

מלח גס

פלפל שחור גרוס

3 כפות פירורי לחם

שתי כפות פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 סוחטים את הירקות המגוררים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התרד החלוט, הביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

3 משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית ומשטחים את העיסה באופן אחיד.

4 מפזרים פרמזן ואופים כ-40 דקות.

* תמיד אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה, ריקוטה משובחת או גבינת פטה מגוררת גס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!