אוכל

שקשוקה טריפוליטאית

תוספת מפתיעה לשקשוקה הטובה והמוכרת

| גיל חובב מגיש:המנה של המדינה | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 120 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

½ כוס שמן
½ כף שום כתוש
4 עגבניות חתוכות לקוביות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
½ כוס מים
קורט כמון
1 כף פפריקה חריפה
8 גרגירי קימל
נקניקיות מרגז (כמספר הסועדים)
ביצים (כמספר הסועדים)
מלח

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר את השום הכתוש בשמן כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כשבע דקות נוספות. 2. מוספים את רסק העגבניות, מדללים בחצי כוס מים, מוסיפים את התבלינים ומבשלים כחמש דקות נוספות. 3. אם יש צורך מדללים בעוד מים לסמיכות הרצויה. מוסיפים את נקניקיות המרגז ומבשלים אותן כחמש דקות נוספות. 4. שוברים את הביצים אחת-אחת ומחליקים אותן אל השקשוקה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשמונה דקות נוספות. 5. מגישים חם עם לחם טרי.