אוכל
צילום׃ לידור רז כהן, mako אוכל

מקלות בייגלה ללא גלוטן

הם עשויים מקמח שקדים, צ'יה ושומשום, אבל יוצאים טעימים, פריכים ופציחים בדיוק כמו מקלות בייגלה רגילים. נשנוש כיפי ללא גלוטן, ורגע, כמה זמן זה לוקח, שאלתם? חצי שעה. כן, כולל הכל

לידור רז כהן | דיאטת 17 הימים | פורסם 21/12/20 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 120 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס וחצי קמח שקדים

חצי כפית מלח

חצי כוס שומשום

רבע כוס זרעי צ'יה

כף שמן זית

ביצה

כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית עם תרסיס שמן זית.

2 מערבבים את כל המצרכים בקערה.

3 יוצרים צורת מקלות מהתערובת ומסדרים בתבנית. 4. אופים 10 דקות, מגבירים את חום התנור ל-200 ואופים 10 דקות נוספות, עד שהמקלות משחימים מעט.

מקלות בייגלה ללא גלוטן - בקערה (צילום: לידור רז כהן, mako אוכל)
מקלות בייגלה ללא גלוטן - בקערה|צילום: לידור רז כהן, mako אוכל
מקלות בייגלה ללא גלוטן (צילום: לידור רז כהן, mako אוכל)
מקלות בייגלה בתנור. עשרים דקות וזה מוכן|צילום: לידור רז כהן, mako אוכל

לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן

חנות האונליין Better&Better - מוצרי הבריאות של לידור