אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

שקשוקה תרד ומוצרלה

שקשוקה מהירה עם תרד, מוצרלה ועגבניות מיובשות במקום רוטב העגבניות הכבד, טעימה ומוכנה תוך 15 דקות

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 06/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל גדול חתוך לפרוסות

כ-300-400 גרם תרד שטוף טרי (חופן גדול)

1 פלפל צ'ילי חתוך לאורכו ללא גרעינים

3 ביצים (תלוי בכמות האנשים)

1 כף עגבניות מיובשות (לא חובה)

1 כדור מוצרלה לחתוך לפרוסות

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל כ-5 דקות או עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ומתבלים במעט מלח ופלפל.

2 מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומערבבים מעט. שוברים את הביצים בעדינות מעל התרד. מפזרים מעל את העגבניות המיובשות, מניחים את המוצרלה ומפזרים מעט מלח על הביצים.

4 מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-3-5 דקות. אם רוצים שהביצים יהיו עשויות היטב - מוסיפים עוד 3 דקות לזמן הבישול. מגישים חם עם לחם טרי.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!