תמונת AVI׃ popsugar / youtube
פנקייקס יפניים
עוד הברקה מבית היוצר של ברנדי מילוי: חמודים, קטנים, שמנמנים ואפילו עגולים יותר מפנקייקס רגילים, ואווריריים כל כך מבפנים, שזה כמו לתת ביס בענן קטן. קבלו את הג'פנקייקס
| mako אוכל
| פורסם 30/09/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 ביצים
שלושת רבעי כוס רוויון
רבע כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה
חמאה
שמן
אופן ההכנה:
1 במערבל, מערבבים את הביצים, החלב, הסוכר, הווניל והמלח במהירות הנמוכה ביותר במשך כמה שניות (או מערבבים היטב ידנית בקערה).
2 מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים במשך כמה שניות נוספות.
3 משמנים את החלק הפנימי של רינג קטן ומחממים מעט שמן במחבת על אש בינונית.
4 ממקמים את הרינג במרכז המחבת ושופכים פנימה מבלילת הפנקייקס עד לחצי הגובה. מטגנים במשך כ-4 דקות, הפכים בעדינות ומטגנים במשך שלוש דקות נוספות.
5 מגישים עם חמאה, סירופ, פירות או מה שאוהבים.