אוכל
תמונת AVI׃ popsugar / youtube

פנקייקס יפניים

עוד הברקה מבית היוצר של ברנדי מילוי: חמודים, קטנים, שמנמנים ואפילו עגולים יותר מפנקייקס רגילים, ואווריריים כל כך מבפנים, שזה כמו לתת ביס בענן קטן. קבלו את הג'פנקייקס

| mako אוכל | פורסם 30/09/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 244 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ביצים

שלושת רבעי כוס רוויון

רבע כוס סוכר

חצי כפית תמצית וניל

חצי כפית מלח

כוס וחצי קמח

חצי כפית אבקת אפייה

רבע כפית סודה לשתייה

חמאה

שמן

אופן ההכנה:

1 במערבל, מערבבים את הביצים, החלב, הסוכר, הווניל והמלח במהירות הנמוכה ביותר במשך כמה שניות (או מערבבים היטב ידנית בקערה). 

2 מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים במשך כמה שניות נוספות. 

3 משמנים את החלק הפנימי של רינג קטן ומחממים מעט שמן במחבת על אש בינונית. 

4 ממקמים את הרינג במרכז המחבת ושופכים פנימה מבלילת הפנקייקס עד לחצי הגובה. מטגנים במשך כ-4 דקות, הפכים בעדינות ומטגנים במשך שלוש דקות נוספות. 

5 מגישים עם חמאה, סירופ, פירות או מה שאוהבים. 

>> המתכון המקורי כאן