צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
לביבות מהירות מבטטות
לטקס בניחוח מתקתק. פשוט להכנה ופשוט טעים
מירי ארזי | מתוקה
| פורסם 13/11/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (20 מנות):
2 בטטות גדולות
1 בצל קטן
2 כפות קמח
5 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כף כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה:
1 מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.
2 מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!