אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

לביבות מהירות מבטטות

לטקס בניחוח מתקתק. פשוט להכנה ופשוט טעים

מירי ארזי | מתוקה | פורסם 13/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

2 בטטות גדולות

1 בצל קטן

2 כפות קמח

5 ביצים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

1 כף כוסברה טרייה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מגרדים בפומפייה את הבטטות, חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.

2 מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

* המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת "מתוקה".

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני הלביבות