צילום׃ מכון אברהמסון
לביבות ירק וגבינה בולגרית
קציצות ירק וגבינה בולגרית, ללא סוכר ובלי גלוטן אבל עם הרבה טעם
| מכון אברהמסון
| פורסם 19/11/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כרישות
חבילת תרד ערבי
5 קישואים קטנים
0.5 חבילת גבינה בולגרית מפוררת
ביצה
0.25 כפית פלפל שחור
שמיר קצוץ
בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כף גדושה של קורנפלור
3 כפות פירורי לחם ללא גלוטן
פירורי לחם ללא גלוטן לציפוי
שמן קנולה
אופן ההכנה:
1 מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד).
2 מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות.
3 מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים.
4 מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם.
5 מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את הקציצות משני הצדדים ומעבירים למגש עם נייר אפייה.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות.
7 מגישים חם.
המתכון מטעם מכון אברהמסון לגמילה מסוכר וגלוטן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!