אוכל
צילום׃ מכון אברהמסון

לביבות ירק וגבינה בולגרית

קציצות ירק וגבינה בולגרית, ללא סוכר ובלי גלוטן אבל עם הרבה טעם

| מכון אברהמסון | פורסם 19/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כרישות

חבילת תרד ערבי

5 קישואים קטנים

0.5 חבילת גבינה בולגרית מפוררת

ביצה

0.25 כפית פלפל שחור

שמיר קצוץ

בצל ירוק קצוץ

2 שיני שום קצוצות

כף גדושה של קורנפלור

3 כפות פירורי לחם ללא גלוטן

פירורי לחם ללא גלוטן לציפוי

שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מבשלים כל ירק בנפרד (את גבעולי התרד ניתן לקצוץ ולבשל, את העלים ואת הכרישה חותכים ומבשלים בנפרד).

2 מרסקים את הקישואים ומכניסים לסיר עם מים רותחים. מבשלים כ-5 דקות.

3 מצננים את כל הירקות וסוחטים את הנוזלים.

4 מערבבים את המרכיבים יחד ועוטפים בפירורי לחם.

5 מחממים מחבת עם מעט שמן, צורבים את הקציצות משני הצדדים ומעבירים למגש עם נייר אפייה.

6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 10 דקות.

7 מגישים חם.

המתכון מטעם מכון אברהמסון לגמילה מסוכר וגלוטן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!