אוכל
תמונת AVI׃ mako

עוגת סנדוויץ': לחם עגול עם גבינות, ירקות ועלים

עומדים לארח ורוצים לצאת סופר-מקוריים? נסו את עוגת הסנדוויץ' הזאת שלא דורשת הרבה עבודה אבל נראית מושקעת במיוחד

ליאור סלומון | מאסטר שף | פורסם 05/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 349 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 לחם עגול כפרי, בעל גובה

250 גרם (קופסה) גבינת שמנת

לקישוט:

10 זיתים שחורים קרועים ביד

חצי צרור בזיליקום

1 בצל ירוק

6 צנוניות

אופן ההכנה:

1 קולים את הפלפלים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה (180-200מעלות) עד שהקליפה משחירה ונפרדת מגוף הפלפל.2. מניחים בקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים למשך כ-15 דקות, קולפים בקלות וחותכים לרצועות.3. מורידים את הקרום מכל הלחם (אפשר להיעזר בצלחת). פורסים את הלחם לרוחב לשלוש שכבות שוות ומורחים עליהן שכבה דקה של גבינת שמנת.

4 מסדרים בשכבה הראשונה שליש מהפלפלים הקלויים ביחד עם שליש מהזיתים הפרוסים וכן הלאה בכל שכבה.

5 בעזרת מרית מורחים את גבינת השמנת שנותרה על כל הלחם מבחוץ (כמו ציפוי עוגה) ומדביקים קישוטים לגבינה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים