צילום׃ יחסי ציבור
כדורי קריספי מוצרלה
כדורי המוצרלה נעטפים במעטה פריך של פירורי לחם וביצה, והופכים למנה פופולארית בקרב הילדים
מנה שטרום | מחלבות גד
| פורסם 12/05/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
כ-20 כדורי מוצרלה במים בינוניים מהמעדנייה
רבע כוס קמח
2 ביצים טרופות
חצי כוס פירורי לחם
כוס שמן זית לטיגון
להגשה: רבעי לימון טרי
אופן ההכנה:
1 מסננים את כדורי המוצרלה מהמים, מניחים בקערה עם נייר סופג, מכסים ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות.
2 מקמחים היטב את כדורי המוצרלה, טובלים אותם בביצה ואז בפירורי הלחם (בדומה להכנת שניצל). טובלים שוב בביצה ואז בפירורי לחם לקבלת ציפוי פריך וטעים יותר.
3 מביאים את שמן הזית לרתיחה במחבת עמוקה ומטגנים את כדורי המוצרלה במשך 1-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.
4 מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד עם פלח לימון.