אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

כדורי קריספי מוצרלה

כדורי המוצרלה נעטפים במעטה פריך של פירורי לחם וביצה, והופכים למנה פופולארית בקרב הילדים

מנה שטרום | מחלבות גד | פורסם 12/05/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

כ-20 כדורי מוצרלה במים בינוניים מהמעדנייה
רבע כוס קמח
2 ביצים טרופות
חצי כוס פירורי לחם
כוס שמן זית לטיגון
להגשה: רבעי לימון טרי

אופן ההכנה:

1 מסננים את כדורי המוצרלה מהמים, מניחים בקערה עם נייר סופג, מכסים ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות.

2 מקמחים היטב את כדורי המוצרלה, טובלים אותם בביצה ואז בפירורי הלחם (בדומה להכנת שניצל). טובלים שוב בביצה ואז בפירורי לחם לקבלת ציפוי פריך וטעים יותר.

3 מביאים את שמן הזית לרתיחה במחבת עמוקה ומטגנים את כדורי המוצרלה במשך 1-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.

4 מוציאים ומניחים על נייר סופג. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד עם פלח לימון.