אוכל
צילום׃ יעל אילן, יחסי ציבור

לביבות עשבי תיבול

לביבות מהממות עם הרבה ירוק, מועשרות בשלל עשבי תיבול ועם גבינה רכה

אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין | פורסם 05/12/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים

2 בטטות בינוני מגורדים קלופים

2 בצלים בינונים קלופים ומגורדים

2 כפות שמיר קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

2 כפות בצל ירוק

2 כפות טרגון

3 ביצים

150 גרם גבינת כנען

3-4 כפות קמח

2 כוסות שמן

½ שקית אבקת אפייה

מלח

פלפל

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.

2 מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הטרגון והגבינה לתערובת הבסיס.

3 מתבלים במלח ופלפל.

4 מטגנים את הלביבות.

* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!