צילום׃ יעל אילן, יחסי ציבור
לביבות עשבי תיבול
לביבות מהממות עם הרבה ירוק, מועשרות בשלל עשבי תיבול ועם גבינה רכה
אלרן גולדשטיין | המעדניה של גולדשטיין
| פורסם 05/12/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 תפוחי אדמה בינוני מקולפים מגורדים
2 בטטות בינוני מגורדים קלופים
2 בצלים בינונים קלופים ומגורדים
2 כפות שמיר קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק
2 כפות טרגון
3 ביצים
150 גרם גבינת כנען
3-4 כפות קמח
2 כוסות שמן
½ שקית אבקת אפייה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.
2 מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הטרגון והגבינה לתערובת הבסיס.
3 מתבלים במלח ופלפל.
4 מטגנים את הלביבות.
* המתכון באדיבות המעדניה של גולדשטיין.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!