אוכל
צילום׃ istockphoto

פילאף בורגול

מנה עשירה וצבעונית, מתאימה לצמחונים וגם כתוספת לכל ארוחה

מיכל אנסקי | מאסטר שף | פורסם 27/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שמן זית

4 בצלים קצוצים

3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות

רבע צנצנת של עגבניות מרוסקות (150 גרם)

1 כפית סוכר

1 כף זרעי כוסברה

100 גרם דומדמניות

400 גרם בורגול שטוף

מלח

פלפל

גבינת ברינזה של המאירי, להגשה

בצל ירוק, להגשה

אופן ההכנה:

1 מטגנים בשמן זית בצל עד לריכוך.

2 מוסיפים פלפלים ומטגנים.

3 מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות, ומבשלים במשך 2 דקות.

4 מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה.

5 מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.

6 מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה.