צילום׃ istockphoto
פילאף בורגול
מנה עשירה וצבעונית, מתאימה לצמחונים וגם כתוספת לכל ארוחה
מיכל אנסקי | מאסטר שף
| פורסם 27/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
שמן זית
4 בצלים קצוצים
3 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
רבע צנצנת של עגבניות מרוסקות (150 גרם)
1 כפית סוכר
1 כף זרעי כוסברה
100 גרם דומדמניות
400 גרם בורגול שטוף
מלח
פלפל
גבינת ברינזה של המאירי, להגשה
בצל ירוק, להגשה
אופן ההכנה:
1 מטגנים בשמן זית בצל עד לריכוך.
2 מוסיפים פלפלים ומטגנים.
3 מוסיפים את רוטב העגבניות, סוכר, תבלינים ודומדמניות, ומבשלים במשך 2 דקות.
4 מוסיפים את הבורגול, 400 מ"ל מים ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים ומחכים לרתיחה.
5 מכסים את הסיר במכסה, מורידים מהאש ומחכים 20 דקות.
6 מאווררים את הבורגול עם מזלג, מוסיפים בצל ירוק קצוץ וברינזה.