אוכל
צילום׃ בועז לביא, ifeel

פאד קפאו

הבולונז התאילנדי, המוגש כשמעליו ביצת עין רכה כדי לערבב את החלמון הנוזלי במנה. השף דניאל זך משתף אתכם במתכון שלו

דניאל זך | ifeel | פורסם 09/08/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 כפות שמן סויה לטיגון

1 בצל, חתוך לקוביות קטנות

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות קטנות

3 שיני שום, קצוצות

120 גרם בקר (סינטה, שייטל או כף), קצוץ דק

1 קמצוץ צ'ילי יבש, גרוס

לרוטב:

2 כפות רוטב פטריות שיטאקי

2 כפות רוטב אויסטר

2 כפות סאקה

1/2 כפית רוטב צ'ילי סררצ'ה (לא חובה)

1 חופן בזיליקום

להגשה:

קערת אורז לבן, מוכן

1 ביצת עין רכה

1 בצל ירוק, קצוץ

אופן ההכנה:

1 מחממים ווק על אש גדולה, מוסיפים את שמן הסויה ואת הבצל והפלפל ומקפיצים במשך דקה.

2 מוסיפים את שיני השום, הבשר והצ'ילי ומקפיצים במשך דקה נוספת.

3 מוסיפים לווק את כל מרכיבי הרוטב למעט הבזיליקום ומקפיצים במשך דקה נוספת.

4 מוסיפים את הבזיליקום ומקפיצים עוד כמה שניות. מניחים את התבשיל על האורז ועליו את ביצת העין הרכה. מקשטים בבצל ירוק.

מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!