אוכל
תמונת AVI׃ mako

רביולי ערמונים ברוטב שמנת וסלק

רביולי ממולא קרם ערמונים ושוחה ברוטב סגול של סלק ושמנת מתוקה. תענוג לעיניים וללשון

אלינור רחמים | מאסטר שף | פורסם 08/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 116 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לרביולי:

כוס קמח

ביצה אחת גדולה

למילוי:

15 ערמונים (מוכנים בוואקום)

50 גרם חמאה

2 כפות גבינת מסקרפונה

1 כף גבינת טוב טעם

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

לרוטב:

סלק גדול מקולף וחתוך לקוביות קטנות

מיכל שמנת מתוקה

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 לרוטב: מטגנים את קוביות הסלק עם החמאה עד שהסלק מתרכך. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.

2 למילוי: מגרדים על פומפייה את הערמונים ומערבבים אותם עם חמאה, מסקרפונה, גבינה למילוי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

3 לרביולי: מערבבים את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים ומעבירים את בצק דרך מכונת פסטה, עד לקבלת דפי בצק דקים.

4 בעזרת חותכן חורצים עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול שני כף מהמילוי וסוגרים בעזרת עיגול נוסף. מהדקים טוב בצדדים.

5 מבשלים את הרביולי במי מלח כמה דקות עד שהם צפים. מסננים היטב ומכניסים לרוטב הסגול.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני התכנית