אוכל
צילום׃ חיים יוסף

צ'יפס קרוע ביד של זכאים

המהירות בה הצ'יפס של המסעדה הטבעונית "זכאים", הפך למנה מיתולוגית היא מרשימה במיוחד. כמעט כמו המהירות בה תוכלו להכין לכם בדיוק כזה בבית

| זכאים | פורסם 03/01/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

8 תפוחי אדמה

שמן לטיגון עמוק

מלח גס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 אופים את תפוחי האדמה בקליפתם במשך שעה.

3 מצננים את תפוחי האדמה לחלוטין.

4 מחממים שמן לטיגון עמוק.

5 בוצעים את תפוחי האדמה (ככל שהחתיכות יהיו קטנות יותר הן פריכות יותר) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה במשך 8-4 דקות, תלוי בגודל. מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג. מפזרים מלח גס ומגישים.

זכאים, סמטת בית השואבה 20 תל אביב.

>> 60 המנות הכי טובות בישראל

>> מאסטר שף חוזרת בעונה חדשה