צילום׃ שרית נובק, mako אוכל
ופל בלגי עם בטטה
עוד שבוע של בישול אינטנסיבי עם הילדים מתחיל, ולכבודו מצאנו פתרון יצירתי ואפילו מזין לארוחת הבוקר של כולם: ופל בלגי עם בטטה, שאפשר לזלול עם מייפל כרגיל, אבל אפשר גם עם משהו מלוח
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 29/03/20
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-4 ופלים:
2 כוסות פירה בטטה (בטטה מבושלת או אפוייה, מעוכה במזלג)
2 ביצים
2 כוסות קמח (אפשר קמח כוסמין לבן)
2 כפיות אבקת אפיה
רבע כפית מלח
קורט קינמון
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1 מחממים מחבת ופלים ומשמנים אותה.
2 מערבבים את כל החומרים היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק ללא גושים (אפשר גם במעבד מזון).
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
3 משמנים את מחבת הוופלים ושופכים רבע מהבלילה. אופים עד שמזהיב, כ-5-7 דקות. חוזרים על הפעולות עד לסיום הבלילה.
4 מגישים עם סירופ מייפל, או ככה בלי כלום.