אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

אומלט עם ירקות וחזה עוף

קבלו אומלט משודרג ומהמם, ב-15 שקלים ו-10 דקות עבודה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 26/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

4 ביצים מס' 2
פרוסת חזה עוף בעובי כס"מ (70-100 גרם)
1 פלפל אדום
2-3 פטריות שמפיניון
תימין
אורגנו
מלח ופלפל
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 חותכים את חזה העוף והפטריות לקוביות. 2. קוצצים את הפלפל האדום ומטגנים במשך חמש דקות. 3. מוסיפים את החזה והפטריות, מתבלים ומטגנים במשך שתי דקות נוספות. 4. מוציאים לקערה. 5. טורפים שתי ביצים ומוזגים לאותה מחבת. 6. מטגנים דקה ומוסיפים מחצית מהתערובת שטיגנו למרכז החביתה. 7. מקפלים את החביתה לחצי ומטגנים עוד דקה מכל צד. 8. מוציאים לצלחת ומכינים אומלט נוסף באותה דרך.