אוכל
צילום׃ יח"צ

טורטייה עם אבוקדו, סלמון מעושן, ביצה קשה ובצל ירוק

חגיגה מושלמת של טעמים ובריאות

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 11/02/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 טורטיות טריות
ממרח גוואקמולי
2 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
6 פרוסות סלמון מעושן משובח
2 בצלים ירוקים שלמים, מנוקים
4 גבעולי כוסברה שלמים

אופן ההכנה:

פורשים את הטורטיות על משטח העבודה. מורחים על כל אחת מהן בנדיבות מממרח האבוקדו ומניחים מעליו את פרוסות הסלמון המעושן, הביצים הקשות, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מלפפים לגלילה הדוקה מעט.