צילום׃ יח"צ
טורטייה עם אבוקדו, סלמון מעושן, ביצה קשה ובצל ירוק
חגיגה מושלמת של טעמים ובריאות
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 11/02/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 טורטיות טריות
ממרח גוואקמולי
2 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
6 פרוסות סלמון מעושן משובח
2 בצלים ירוקים שלמים, מנוקים
4 גבעולי כוסברה שלמים
אופן ההכנה:
פורשים את הטורטיות על משטח העבודה. מורחים על כל אחת מהן בנדיבות מממרח האבוקדו ומניחים מעליו את פרוסות הסלמון המעושן, הביצים הקשות, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מלפפים לגלילה הדוקה מעט.