צילום׃ ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה
לביבות תפוח אדמה וגזר
לביבות מצוינות עם תפוחי אדמה וגזר, קלות להכנה וטעימות כמו שרק אוכל מטוגן יכול להיות
ליטל ארזי | השף הלבן, תנובה
| פורסם 12/11/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
1 גזר
2 תפוח אדמה
1/2 בצל
2 ביצים
2 כפות קמח
1 כפית מלח
שמן לטיגון
לקישוט:
פטרוזיליה קצוצה
צנון פרוס דק
שמנת חמוצה 9%
אופן ההכנה:
1 מגרדים לאורך על פומפייה את הגזר, תפוחי האדמה והבצל וסוחטים מנוזלים.
2 בקערה עמוקה מערבבים את הגזר, תפוח האדמה והבצל עם הקמח, הביצים והמלח.
3 מחממים שמן במחבת רחבה לחום בינוני, מניחים ככפית מהתערובת על המחבת ומשטחים את הלביבה בעזרת הכפית.
4 מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
5 להגשה: מסדרים את הלביבות על צלחת, את פרוסות הצנונית בין הלביבות, מניחים נגיעות מהשמנת החמוצה מעל הלביבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!