אוכל
צילום׃ ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה

לביבות תפוח אדמה וגזר

לביבות מצוינות עם תפוחי אדמה וגזר, קלות להכנה וטעימות כמו שרק אוכל מטוגן יכול להיות

ליטל ארזי | השף הלבן, תנובה | פורסם 12/11/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 346 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

1 גזר

2 תפוח אדמה

1/2 בצל

2 ביצים

2 כפות קמח

1 כפית מלח

שמן לטיגון

לקישוט:

פטרוזיליה קצוצה

צנון פרוס דק

שמנת חמוצה 9%

אופן ההכנה:

1 מגרדים לאורך על פומפייה את הגזר, תפוחי האדמה והבצל וסוחטים מנוזלים.

2 בקערה עמוקה מערבבים את הגזר, תפוח האדמה והבצל עם הקמח, הביצים והמלח.

3 מחממים שמן במחבת רחבה לחום בינוני, מניחים ככפית מהתערובת על המחבת ומשטחים את הלביבה בעזרת הכפית.

4 מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.

5 להגשה: מסדרים את הלביבות על צלחת, את פרוסות הצנונית בין הלביבות, מניחים נגיעות מהשמנת החמוצה מעל הלביבות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לכל מתכוני הלביבות