אוכל
צילום׃ דן לב, קוואקר

פנקייק קוואקר וקינמון

מתכון לארוחת בוקר מנצחת ברבע שעה של עבודה. אפשר להגיש עם פירות או סירופ מייפל

| קוואקר | פורסם 31/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

לפנקייקס:

ל-10 פנקייקס קטנים:

1 כוס (90 גרם) קוואקר

3/4 כוס (105 גרם) קמח רגיל

1/4 כוס (50 גרם) סוכר

1 כפית גדושה אבקת אפייה

1/4 כפית קינמון

1 ביצה

3/4 כוס (180 מ"ל) חלב

2 כפות שמן קנולה

לטיגון:

תרסיס שמן

להגשה:

סירופ מייפל אמיתי או דבש

פירות שאוהבים (פטל, אוכמניות, ענבים, מנגו)

אופן ההכנה:

1 מערבבים קוואקר, קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון במעבד מזון. מוסיפים ביצה, חלב ושמן קנולה ומערבלים לתערובת אחידה.

2 מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ובעזרת מצקת יוצקים כ-1/4 כוס מן התערובת. כשמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה.

3 מגישים חם עם סירופ מייפל או דבש ופירות שאוהבים.

>> והנה עוגת פנקייק שלמה!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!