אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מאפה פרגיות וכרשה

מאפה מעורר חשק עם פרגית וכרשה בתוך בצק עלים. חם ומהביל בכלום עבודה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 30/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 כרשות מנוקות, שטופות וחתוכות לעיגולים

6 יחידות פרגיות או חזה עוף, חתוכות לרצועות

1 כפית סוכר חום

כפית צ'ילי גרוס

כפית פפריקה מתוקה

חופן כוסברה או פטרוזיליה

מלח

1/2 חבילה בצק עלים, מופשר

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הכרשה במחבת עם שמן זית, כ-5 דקות. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מתבלים ומסירים מהאש.

2 מניחים את הבצק המופשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מסדרים את מילוי הפרגיות על הבצק, וסוגרים אותו כמו סיגר גדול.

3 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך 35-40 דקות. מומלץ לאפות את 15 הדקות הראשונות במצב טורבו ושאר הזמן במצב רגיל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!