אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

סירות קישואים עם בצל, פטריות וגבינות

קישואים ממולאים בבצל ופטריות עם גבינה בולגרית ופרמזן, לא משמין בכלל אבל טעים כמו שזה נשמע

נטע בירן | mako אוכל | פורסם 26/11/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 קישואים

כף שמן זית

חצי בצל, קצוץ

6-8 פטריות שמפיניון, קצוצות או פרוסות

4 כפות גדושות גבינה בולגרית עד 9%

4 כפות פירורי לחם

שן שום, כתושה

פלפל שחור

מעט גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1 חותכים את הקישואים לאורכם, מוציאים את תוכנם בכפית (או כפית פריזיאן, אם יש) ומניחים את התוכן בצד.

2 מטגנים את הבצל בכף שמן עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הפטריות והתוכן של הקישואים שהוצאנו ומטגנים כמה דקות עד לריכוך.

3 מערבבים את התערובת שבמחבת עם הגבינה, פירורי הלחם, השום הכתוש והפלפל השחור וממלאים את הקישואים (אני אוהבת שיש קצת גבעה של המילוי).

4 מפזרים פרמזן ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות בתכנית גריל כ-30 דקות, או עד שהגבינה מתחילה להזהיב.

נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!