תמונת AVI׃ none
פולנטה
מחפשים תוספת טעימה ללא גלוטן? קבלו לביבות רכות ונימוחות העשויות מחית תירס וגבינות
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 09/02/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
1 כוס פולנטה
3 כוסות חלב
1 כוס מים
מלח
פרמזן
1 כדור מוצרלה באפלו
100 גרם פקורינו
שמן זית
כלים
קלחת עמוקה
כף עץ
מחבת טפלון ביינונית
לקקן
אופן ההכנה:
1 מרתיחים את החלב והמים עם קמצוץ מלח.
2 מוסיפים בהדרגה את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד לקבלת מרקם דייסה.
3 משמנים מחבת, יוצקים את הפולנטה, מוסיפים גבינות ומטגנים כ-2 דקות כדי לקבל צריבה בתחתית.
4 הופכים לצלחת הגשה.