אוכל
תמונת AVI׃ none

פולנטה

מחפשים תוספת טעימה ללא גלוטן? קבלו לביבות רכות ונימוחות העשויות מחית תירס וגבינות

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 09/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

1 כוס פולנטה
3 כוסות חלב
1 כוס מים
מלח
פרמזן
1 כדור מוצרלה באפלו
100 גרם פקורינו
שמן זית

כלים

קלחת עמוקה
כף עץ
מחבת טפלון ביינונית
לקקן

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את החלב והמים עם קמצוץ מלח. 

2 מוסיפים בהדרגה את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד לקבלת מרקם דייסה.

3 משמנים מחבת, יוצקים את הפולנטה, מוסיפים גבינות ומטגנים כ-2 דקות כדי לקבל צריבה בתחתית.

4 הופכים לצלחת הגשה.