צילום׃ עמרי אנדרס צורף
קסדייה מקסיקנית
הגרסה המקסיקנית לטוסט עם גבינה, עגבניות וטאץ' פיקנטי
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 08/09/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
4 טורטיות 20 ס"מ
1 עגבנייה גדולה
50 גרם גבינת צ'דר או פרמזן
1 בצל קטן
2 שיני שום
1 כף רסק עגבניות
חופן בזיליקום
קורט כמון
מלח
מעט דבש מעורבב עם מים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.
2 מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה.
3 קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים.
4 מסדרים שתי טורטיות על תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים.
5 מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים.
6 מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה נמסה.
7 מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים.