אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

קסדייה מקסיקנית

הגרסה המקסיקנית לטוסט עם גבינה, עגבניות וטאץ' פיקנטי

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 08/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 טורטיות 20 ס"מ
1 עגבנייה גדולה
50 גרם גבינת צ'דר או פרמזן
1 בצל קטן
2 שיני שום
1 כף רסק עגבניות
חופן בזיליקום
קורט כמון
מלח
מעט דבש מעורבב עם מים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות על מצב גריל.

2 מגררים לקערה את העגבנייה והגבינה.

3 קוצצים את הבצל, השום והבזיליקום דק מאוד ומערבבים לתוך הקערה יחד עם רסק העגבניות והתבלינים.

4 מסדרים שתי טורטיות על תבנית גדולה, מחלקים את המלית בין שתיהן ומשטחים עד שהטורטיות מכוסות כמעט לגמרי. משאירים 1 ס"מ חשוף בשוליים.

5 מכסים בשתי טורטיות נוספות ובוזקים מעט דבש מהול במים.

6 מכניסים לתנור ל-3-4 דקות, עד שהגבינה נמסה.

7 מגישים מיד. חוזרים על הפעולה שוב, כמה שרוצים.