צילום׃ כפיר חרבי, mako אוכל
לביבות ריקוטה ותירס
לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף
אורן גולדווסר | mako אוכל
| פורסם 11/05/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות פרמזן, מגוררת דק
כף וחצי קמח
מלח
פלפל שחור
1 ביצה
1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי
מעט שמן זית, לטיגון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים.
2 מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.
3 מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי