אוכל
צילום׃ דניאל לילה, מסעדת משק ברזילי

סלט בורגול ופטריות

סלט שהוא ארוחה שלמה - טעימה, בריאה ומשביעה. חצי שעה והוא על השולחן

| מסעדת משק ברזילי | פורסם 06/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 78 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס בורגול גס

2 כפות שמן זית

1 חבילה פטריות – מומלץ לערבב פטריות שמפיניון, פטריות פורטבלו ופטריות יער

2 עגבניות

1/2 בצל סגול

8 עלי חסה

2 כפות נענע קצוצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

לרוטב:

1 תפוז סחוט

1 לימון סחוט

2 שיני שום פרוסות

1/4 כוס שמן זית

קמצוץ מלח גס

קמצוץ פלפל שחור

1 ענף רוזמרין (עלים בלבד)

אופן ההכנה:

1 מכינים את הרוטב: מערבבים טוב את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים שמן זית. מניחים לרוטב לעמוד על השיש בזמן שמכינים את הסלט.

2 מכינים את הבורגול: משרים את הבורגול במים רותחים ל-5 דקות או במים קרים ל-20 דקות ומכסים.

3 מסננים את המים ומוסיפים את שמן הזית, כדי לעצור את תהליך הבישול. מעבירים לקערה ומצננים.

4 מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקערת הבורגול את הפטריות, העלים והעגבניות. שופכים את רוטב, מערבבים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

* לאתר של משק ברזילי

 

>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום! >> לכל המתכונים לשבועות